Opdracht 50: STRAVA

1. Download de app "strava" op je telefoon.

2. Maak een account aan. Kijk even goed naar de instellingen en de privacy. Je hoeft deze niet op openbaar te zetten, maar kan dit instellen zoals jij wilt. Het is wel handig om je gymdocent wel toe te laten je gegevens te kunnen zien. 

 

3. Ga nu minimaal 1 uur wandelen, 1 uur fietsen, 1 uur skeeleren of een half uur hardlopen.

Dit hoeft niet aan 1 stuk, het kan ook elke dag 10 minuten zijn bijvoorbeeld. Als je maar binnen 1 week aan de minimale tijd zit. 

Je kan ook foto's maken tijdens je activiteit van de natuur, jezelf of andere dingen die je tegenkomt (ik heb al veel foto's zien langskomen van leerlingen die een hertje zagen rennen in de natuur, super gaaf!)

Probeer ook zoveel mogelijk tussen je online lessen door te bewegen. Dat is echt goed voor je, even lekker naar buiten! of misschien heb je wel een roeimachine of spinningfiets op zolder staan. Die kan je ook gebruiken. De afstand wordt dan niet geregistreerd maar zodra je begint, klik je op " opnemen" in de app, en als je stopt dan druk je op 'beëindigen". Die beweegsessie geef je dan de naam: spinning thuis. En je doet er nog een foto van je fiets of jezelf op de fiets bij op Strava, dat mag dus ook! 

 

4. Als je je activiteiten voltooid hebt ga je inloggen op je computer op strava. Als je jouw activiteit opent, kopieer je vervolgens de adresbalk die op dat moment in je scherm staat. 

Doe je meerdere activiteiten, dan kopieer je meerdere natuurlijk. Dat ziet er als volgt uit:

 

 

Die link kopieer je en plak je vervolgens in je opdrachtenformulier op it's learning (zie bronnen)

Dit ziet er dan als volgt uit:

https://www.strava.com/activities/4596179538

 

Zo kan je docent het formulier op it's learning makkelijk inzien en op jouw link klikken om je activiteit te zien (ipv heel strava af te zoeken naar jou....)

 

Heel veel succes en veel plezier!!