Opdracht 44: Touzani challenge

In deze video zie je Touzani met verschillende voorwerpen hooghouden/rondje om de wereld etc. Kijk de video en daag vervolgens jezelf uit. Zoek een aantal voorwerpen bij elkaar (hoeft niet hetzelfde te zijn als die van Touzani) zet een doel voor jezelf hoevaak je er mee moet hooghouden of iets anders mee moet doen. Bepaal in hoeveel pogingen je dat doel wilt halen. Spreek ook met jezelf af wat je beloning is als je het haalt en wat je straf is als je het niet haalt. (bijv. als ik het haal haal ik trakteer ik mezelf op iets lekkers en als ik het niet haal moet ik 10 x opdrukken??? bedenk het zelf maar!)

 

Maak een leuke foto of filmpje van je activiteit, vul je opdracht formulier in en voeg de foto/video toe zodat je gymdocent kan zien en lezen wat je gedaan hebt.

Als je alleen een filmpje inlevert: Niet alleen je activiteit uploaden maar inclusief een introductie en het beantwoorden van de vragen (zie formulier it's learning en downloads bij inleveren opdrachten op deze site) We willen dus meer zien en horen van je dan alleen het filmpje want we willen ook weten hoe het met je gaat etc. Wees creatief! Succes! 

 

Check de video via onderstaande link:

https://www.youtube.com/watch?v=If7JsdZ1HiE&feature=youtu.be