Opdracht 39: Core stability workout

Ben je er klaar voor om thuis aan de slag te gaan zodat je in deze gekke tijd toch op een leuke manier fit kunt blijven?

 

Je vindt hieronder een instructie filmpje dat je helpt je lichaam fit houden. Je gebruikt alleen maar je eigen lichaamsgewicht om mee te trainen, geen fitness zaal nodig!Kijk goed naar de instructievideo's zodat je de oefeningen technisch goed uitvoert zodat je niet geblesseerd raakt. Beoordeel je eigen workout zodat je later kan zien hoe het is gegaan. Buik, rug, bil-spier dus het centrum van je lichaam trainen. Strakke taille en platte buik maar ook sterke core helpt bij alles, super belangrijk. Work out is 10 minuten. 

 

Maak een foto tijdens dat je bezig bent of film een stukje en plak dat in je antwoordformulier. Upload dit op it's learning.

Als je alleen een filmpje inlevert: Niet alleen je activiteit uploaden maar inclusief een introductie en het beantwoorden van de vragen (zie formulier it's learning en downloads bij inleveren opdrachten op deze site) We willen dus meer zien en horen van je dan alleen het filmpje want we willen ook weten hoe het met je gaat etc. Wees creatief! Succes! 

 


Veel plezier en succes met de workouts!

 

BRON: sportfolio app